DELTA Fiber

Wie we zijn

Wij zijn DELTA Fiber Nederland, de werkgever achter de merken DELTA en Caiway en de snelst groeiende glasvezelprovider van Nederland. We zijn op zoek naar meer dan honderd nieuwe collega’s om samen met ons onze ambitie waar te maken: zo veel mogelijk mensen in Nederland voorzien van razendsnel internet, interactieve televisie en perfecte (mobiele) telefonie. Daarom breiden we ons supersnelle netwerk uit met glasvezel in gebieden waar snel internet nog niet vanzelfsprekend is. Bouw jij mee aan onze ambitie?

Ben je op zoek naar een baan bij een organisatie die snel kan schakelen en resultaatgericht is? Dan is DELTA Fiber een bedrijf om in de gaten te houden. We hebben grote groeiambities én lopen voorop in de glasvezelrevolutie. De mooie groeicijfers komen ons niet aanwaaien, maar zijn de optelsom van passie voor onze klanten, (kei)hard werken, de drive om te innoveren en een gezonde ambitie.

Bij ons kun je als werknemer echt het verschil maken, samen met enthousiaste teamleden. Je kunt rekenen op een stimulerende omgeving en een informele, collegiale sfeer waarin volop wordt samengewerkt. Met meer dan 1000 mensen werken we dagelijks aan de groei van onze organisatie., verdeeld over ons hoofdkantoor in Schiedam en onze vestigingen in Zeeland en Zuid-Holland.

Door onze dynamische groei hebben we continu nieuwe mensen nodig, op verschillende niveaus van de organisatie. Wil jij ook meebouwen aan onze ambities? En ben je resultaat-gedreven, samenwerkingsgericht, innovatief en een tikje eigenwijs? Bekijk dan snel onze vacatures!

Past DELTA Fiber bij jou?

Werken bij DELTA Fiber is niet alleen leuk, maar ook uitdagend! We hebben als organisatie de grote ambitie om zo veel mogelijk mensen in Nederland te voorzien van razendsnel glasvezelinternet, interactieve televisie en perfecte (mobiele) telefonie. Om deze ambitie waar te kunnen maken werken we dagelijks met ruim duizend collega’s aan onze doelen. Hoewel iedereen zijn of haar eigen specialiteit heeft, heeft iedere medewerker van DELTA Fiber de volgende competenties.

  • Razend doelgericht: bij een grote groeiambitie hoort doelgerichtheid! Bij ons razendsnelle netwerk en internet horen razend doelgerichte collega’s die elke dag hun mouwen opstropen om onze ambitie te realiseren!
  • Onbegrensd creatief: eigen initiatief en creatieve voorstellen. Als het helpt om onze resultaten te behalen en onze klanten beter te bedienen, krijg je de vrijheid om jouw ideeën uit te voeren.
  • Impact op resultaat: we zijn een groeiend bedrijf en willen flexibel en wendbaar blijven. We zijn praktisch ingesteld en willen dat iedere medewerker een positieve impact heeft op ons resultaat.
  • Gebundelde expertise: samenwerken brengt ons dichterbij het behalen van onze groeiambitie. Iedereen is expert op zijn vakgebied. Door jouw krachten te bundelen met die van je collega’s bereik je meer.
  • Verbonden met jouw klant: We willen zoveel mogelijk klanten via ons netwerk met elkaar verbinden. Jouw directe of indirecte betrokkenheid bij onze klanten zorgt voor een perfecte klantbeleving en -tevredenheid.

Open vacatures

Staat de vacature die je zoekt niet tussen de lijst?

Samotics

Business Development Representative

GR

Solutions Engineer (Climate Tech)

Waarom kiezen voor deBetaStudent?

Studentenpool
0 +
Partners
0 +
Connecties
0 +

Aankomende evenementen

eden mccallum

Event: Crack-a-Case (AMS)

achmea

Inhousedag Achmea