Eden McCallum

Wie zijn wij?

We hebben consulting opnieuw gedefinieerd om het beter te maken voor klanten en beter voor consultants.

Door samen te werken met onafhankelijke consultants heeft Eden McCallum de snelheid en kwaliteit van inzicht verbeterd, terwijl wij de afleiding en vaste kosten van traditionele bedrijven achterwege laten.

We werken samen met klanten om hun meest urgente problemen op te lossen, van strategie tot transformatie. We begrijpen de problemen waarmee ze worden geconfronteerd en structureren het werk dat nodig is om ze samen op te lossen.

De interne partners van Eden McCallum vormen en leiden elk project, waarbij kwaliteit, consistentie en waarde worden gegarandeerd. We stellen een team van onafhankelijke consultants samen met de optimale vaardigheden, ervaring en ‘fit’ voor onze klanten, ondersteunen hen met onze interne bedrijfsanalisten en maken gebruik van ons uitgebreide netwerk om unieke expertise te brengen.

Eden McCallum levert sneller, dieper inzicht en blijvende impact.

Toen we het bedrijf in 2000 oprichtten, probeerden we het beste van traditioneel strategisch advies en freelancen te gebruiken om een nieuw adviesmodel te creëren.

Van traditioneel advies hebben we het niveau, de professionaliteit en de intellectuele nauwkeurigheid van ’s werelds beste bedrijven overgenomen – en de afleiding van de interne politiek en de druk om meer werk te verkopen achter ons gelaten.

Van freelance advies hebben we geprofiteerd van jarenlange ervaring in consulting en industrie, commercieel pragmatisme, samenwerking en flexibiliteit – en hebben we de ongestructureerde en inconsistente wereld van conventioneel freelancen achter ons gelaten.

Het pure adviesmodel van Eden McCallum geeft iedereen – consultants en klanten – de vrijheid om zich te concentreren op wat er echt toe doet: het leveren van blijvende impact.

Wat ons uniek maakt, is dat al onze opdrachten worden uitgevoerd door onafhankelijke adviseurs. Dit is een groep uitstekende individuen met wie we regelmatig samenwerken.

Onze projecten leveren geweldige resultaten op in strategie, operaties, transformatie en organisatie. We hebben een langdurige en hechte relatie met onze klanten en zij kiezen ervoor om keer op keer met ons samen te werken.

Open vacatures

Staat de vacature die je zoekt niet tussen de lijst?

Vlammrs logo

Data Traineeship

flow-traders-logo-vector

Graduate Trader

Waarom kiezen voor deBetaStudent?

Studentenpool
0 +
Partners
0 +
Connecties
0 +

Aankomende evenementen

eden mccallum

Event: Crack-a-Case (AMS)

achmea

Inhousedag Achmea