EY

Werken voor EY

Over EY

Bij EY zetten we ons in voor een beter werkende wereld: Building a better working world. Onze adviezen en hoogwaardige dienstverlening helpen vertrouwen op te bouwen in de wereldwijde kapitaalmarkten en economieën. Wij ontwikkelen uitstekende leiders die er samen voor zorgen dat we onze beloften aan al onze stakeholders nakomen. Zo spelen we een cruciale rol bij het bouwen aan een beter werkende wereld voor onze mensen, onze klanten en de gemeenschap.

Werken bij EY

Wij brengen high potentials samen om te bouwen aan een ‘better working world’.

Denk je aan ons, dan denk je aan accountants. Maar wij zijn zo veel meer dan dat. De cyberwereld kent voor ons geen geheimen. We bouwen de beste bots en komen met unieke oplossingen. Wij zijn probleemoplossers, change managers, risicomanagers, datawetenschappers en growth hackers. Vertrouwen is ‘our middle name’. Met wereldwijd 284.000 medewerkers, ieder met hun eigen mening en visie, zijn wij benieuwd naar die van jou. Hier bij EY maak je het verschil. Je ontwikkelt je skills en vergroot je mindset. Je zet je creativiteit en intellect in om te werken aan complexe problemen waar bedrijven, overheden en de samenleving dagelijks mee te maken hebben.

Wat we bieden

Voordelen

Het team waarin je terecht komt, de collega’s om je heen en je werkzaamheden dragen allemaal bij aan je werkplezier. Maar werken doe je niet voor niets. We geven je graag inzicht in ons beloningssysteem en de andere voordelen van werken bij EY.   

Je eigen loopbaanontwikkeling

Met energie, gedrevenheid, inlevingsvermogen en durf staat niets jouw carrière in de weg. Hoe meer je je ontwikkelt, hoe meer mogelijkheden je ontdekt om je carrière te sturen en deze net zo uniek te maken als je zelf bent.

Flexibiliteit en mobiliteit

Flexibel werken, dat vinden we bij EY heel gewoon. We bieden je een workplace of the future: een werkomgeving met ondersteuning volgens de technieken van nu en morgen.

Je kunt werken waar je wilt. In principe start je van maandag tot en met vrijdag tussen half acht en half tien, om vervolgens tussen vier en zes uur te vertrekken. Natuurlijk zijn er ook pieken waarbij je langere dagen maakt, maar je bent volledig vrij om bijvoorbeeld thuis te werken en om tussendoor te gaan sporten. Waar de een het liefst de hele dag op kantoor zit, werkt de ander graag een dag per week thuis.

Diversiteit, inclusiviteit en jouw carrière

Ideeën zijn niet gebonden aan geografische grenzen, culturele achtergrond, leeftijd, onderwijsniveau, gender of vaardigheden. Wij zijn dat evenmin. Wie je ook bent, we waarderen jou en je unieke perspectieven.

Corporate Responsibility

EY biedt je de kans om je skills, kennis en ervaring in te zetten om enkele van de grootste sociale uitdagingen van onze tijd aan te gaan. Van het trainen van jonge mensen op essentiële vaardigheden tot het ondersteunen van bedrijven bij de aanpak van ongelijkheid.

Een carrière gericht op innovatie

Werk met de nieuwste technologieën. Benut nieuwe kansen. Vind jezelf elke dag opnieuw uit. Onze innovatiecultuur omarmt veranderingen, van de inzet van nieuwe technologieën tot het verbeteren van bestaande processen.

Verhalen van onze mensen

De mensen van EY maken ons tot wat we zijn. Hun ervaringen en impact overstijgen grenzen, sectoren en culturen.

Lees hier hun verhalen

Mogelijkheden

Wij helpen jou het beste uit jezelf en je carrière te halen. Bij ons kies je je eigen pad vol inspirerende en uitdagende ervaringen. Wij ondersteunen je bij elke stap. Ontdek de teams waar jij deel van uit kunt maken:

Begeleid bedrijven bij hun transformatie door de meest uitdagende vragen te stellen en met de beste antwoorden te komen.

Creëer het vertrouwen om een complexe wereld te laten functioneren.

Bied nieuwe perspectieven die als basis dienen voor strategieën en help klanten om betere zakelijke beslissingen te nemen.

Bevorder internationale kapitaalstromen om nieuwe producten en innovaties op de markt te brengen.

Werk mee aan een betere en geïntegreerde financiële dienstverlening.

Bouw aan een beter functionerende wereld door EY effectief, efficiënt en toekomstgericht te houden.

Open vacatures

Staat de vacature die je zoekt niet tussen de lijst?

sirm

Consultant SiRM

picnic-social-150x150

Junior Product Owner – Open Application

Waarom kiezen voor deBetaStudent?

0 +
Studentenpool
0 +
Partners
0 +
Connecties

Aankomende evenementen

Tony’s Chocolonely Business Course Paris BCG

business course the hub roland berger

Business Course The Hub 2023 Roland Berger