Flow Traders

About Flowtraders

Flow Traders is een van de belangrijkste market makers, opgericht in 2004. Wij zijn een toonaangevende wereldwijde liquiditeitsverschaffer gebaseerd op vooruitstrevende technologie. Wij zijn gespecialiseerd in Exchange Traded Products (ETP’s). Flow Traders bevindt zich op het snijvlak van financiën, geavanceerde technologie en wetenschappelijk onderzoek. We zijn in staat om onze organisatie verder te laten groeien en ervoor te zorgen dat onze handelsdesks in Europa, Amerika en Azië 24 uur per dag liquiditeit bieden op alle grote beurzen, wereldwijd. 

Financiële markten zijn snel verschoven van het ouderwetse traden in aandelen naar het traden op basis van algoritmes. Ons bedrijfsmodel heeft er voor gezorgd dat wij een ondernemend en competitief bedrijf zijn geworden in de FinTech sector. gemaakt. 

We gebruiken ons belangrijkste technologieplatform om bied- en laatprijzen te citeren in duizenden ETP-vermeldingen. We zijn ook actief in andere activaklassen zoals obligaties, FX, cryptocurrencies en vergelijkbare financiële producten. Bovendien bieden we liquiditeit aan institutionele tegenpartijen buiten de beurs in alle regio’s!

Flow Traders blijft de concurrentie voor door te focussen op technologie en niche competenties in markten waar elke seconde telt. Dit vereist toegang tot de beste informatie en het vermogen om direct te reageren. Om dit te bereiken, werkt ons team van softwareontwikkelaars samen met ervaren handelaren om de strategieën van morgen te identificeren en uit te voeren, waardoor Flow een dagelijkse pionier is in professionele handel van aandelen en andere instrumenten. 

Teamprestatie

Om onze prestaties te maximaliseren en onze internationale groei te faciliteren, investeren Flow Traders fors in onze medewerkers. De ruggengraat van ons succes is de verzameling creatieve doeners, denkers en vooral gelovigen die ons bedrijf vormen. Flow Traders bevordert een sterke team gerichte cultuur die mensen beloont voor hun bijdragen aan het bedrijf als geheel in plaats van alleen op basis van hun individuele verantwoordelijkheid. 

Training en ontwikkeling

Vanwege de specifieke aard van de werkomgeving verwachten we niet dat je je volledig stort in je nieuwe baan en werkomgeving. In plaats daarvan begin je met het volgen van een intensief intern trainingsprogramma van drie maanden waarin alle details van trading binnen Flowtraders worden behandeld. Als lid van een informeel team zul je dan geleidelijk meer verantwoordelijkheden op je nemen, markten gaan monitoren en pas daarna split-second portfolio-aanpassingen doorvoeren die de kern van ons succes vormen. Van handelen in aandelen, obligaties en opties tot het bedenken van tactieken, het bijdragen aan nieuwe tools en het implementeren van daadwerkelijke programma’s: jij geeft vorm aan onze handelsstrategieën.

Wat we aanbieden

Flow Traders biedt je een energieke baan en veel kansen binnen de meest dynamische omgevingen met een uitstekend verloningspakket. Wij bieden onze medewerkers de beste werkomgeving, de nieuwste technologie en continue ondersteuning. Bovendien biedt Flow Traders gratis ontbijt, lunch en snacks. We hebben onze eigen sportschool waar onze gezondheidscoaches onze mensen voorzien van de juiste persoonlijke sportprogramma’s. Elk jaar gaan we op bedrijfsuitje en hebben we het leukste kerstfeest!

Bij Flow Traders werken we in een snelle, intensieve omgeving waar elke dag complexe uitdagingen met zich meebrengt. Wij zijn een technologiebedrijf dat in een financiële omgeving opereert en ons belangrijkste technologieplatform gebruikt om bied- en laatprijzen te citeren in duizenden ETP-noteringen en vergelijkbare financiële producten. We zijn altijd op zoek naar nieuw talent in de volgende gebieden (https://www.flowtraders.com/careers/jobs):

  • Afgestudeerd Handelaar;
  • Handelsstagiair;
  • Kwantitatief Onderzoeker;
  • Afgestudeerd Software Ontwikkelaar.

Business Course & Inhousedagen

Eerst een kijkje nemen in ons bedrijf in Amsterdam? Dat is mogelijk! We organiseren verschillende inhousedagen en onze Business Course om inzicht te krijgen in de wereld van het  handelen in aandelen, obligaties en andere financiële producten! onze bedrijfswebsite kun je solliciteren. Hoop je snel te zien!

Flow Traders's open vacatures

Staat de vacature die je zoekt niet tussen de lijst?

Quantitative Researcher

GRADUATE TRADING OPERATIONS/DEVOPS ENGINEER 

Waarom kiezen voor deBetaStudent?

0 +
Studenten
0 +
Partners
0
Connecties

Aankomende evenementen

Crack-a-Case | Eden McCallum

werkstudent

Women Event: Wine & Dine | Eden McCallum