House of Bèta

About House of Bèta

Dé ontwikkelaar van bèta’s voor de business

House of Bèta loopt als detacheringsspecialist voorop in de markt op technische vraagstukken. Onze klanten bieden we via onze flexibel inzetbare professionals oplossingen op het gebied van actuariële vraagstukken, business IT, data- & procesanalyse en software development. We leiden onze talenten en professionals doorlopend op. Onze oplossingen zijn daarom gebaseerd op de laatste inzichten in het vakgebied en altijd gericht op de duurzaamheid van onze opdrachtgevers.

Onze professional: de Bèta

House of Bèta bestaat uit meer dan 200 professionals die dagelijks waarde creëren voor verschillende klanten. Onze opdrachtgevers zijn actief in de financiële, commerciële en (semi)publieke sector. House of Bèta is de grootste speler die bèta’s opleidt en ontwikkelt voor de arbeidsmarkt.

Met verschillende traineeships en opleidingsmogelijkheden op het gebied van Business IT en Financial Risk ben je als bèta-talent op het juiste adres bij House of Bèta. Wanneer ben je bèta? Als je een sterk conceptueel vermogen hebt, analytisch sterk of cijfermatig goed onderlegd bent. Hbo- of wo-opgeleid talent dat binnen dit profiel past gaat bij House of Bèta aan de slag om deze kwaliteiten verder te ontwikkelen. Samen met je People Manager geef jij deze vorm door een juiste match tussen opleidingen en opdrachten bij de klant.

Oog voor de toekomst

House of Bèta richt de blik altijd vooruit. We werven het talent met skills die bedrijven nu nodig hebben. En investeren met ons ontwikkelprogramma in de skills die onze Bèta’s in de toekomst nodig hebben. Via onze mensen bieden we onze klanten in de financiële-, energie-, telecom- en (semi)publieke sector de oplossingen van de toekomst. We ontzorgen, ontwikkelen en pionieren. Met oog voor de toekomst van onze Bèta’s én onze opdrachtgevers. In de geest van onze oprichters bij Talent&Pro vinden we plezier maken een essentieel onderdeel van professionele ontwikkeling. Work smart, play hard is dan ook een essentieel onderdeel van onze bedrijfscultuur.

Work smart

Wij staan voor een continue ontwikkeling van onze Bèta’s. Stuk voor stuk hebben zij unieke talenten. Die stimuleren en koesteren wij. Wij stimuleren hard werken, maar geloven vooral ook heilig in slím werken. Dat is wat wij onze klanten beloven, dat is wat onze Bèta’s leveren.

Play hard

Om je te kunnen ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak is balans belangrijk: naast hard werken, tijd voor plezier maken. Work Smart, maar zeker ook: play hard. Daar zorgen we samen voor, met onze jaarlijkse ski-trip naar Oostenrijk, onze driemaandelijkse pubquiz, en verschillende fun-uitjes.

Doel

House of Bèta gelooft in het ontwikkelen van mensen en begeleiden van professionals op het gebied van kennis, competenties en vaardigheden. Onze ontwikkelprogramma’s maken dat onze Bèta’s in staat zijn innovatieve oplossingen op het gebied van IT, data, software-ontwikkeling, en actuariële vraagstukken te leveren. Het maken van de juiste match tussen de professional en het vraagstuk van de klant is daarbij leidend. Ons doel is bereikt als we beiden helpen ontwikkelen en innoveren.

House of Bèta's open vacatures

Staat de vacature die je zoekt niet tussen de lijst?

Traineeship Data Science

Waarom kiezen voor deBetaStudent?

0 +
Studenten
0 +
Partners
0
Connecties

Aankomende evenementen

Business Course

Koffie met een bestuurslid