Picnic

Picnic bezorgt al je boodschappen gratis aan huis. In de Picnic app vindt u precies dezelfde boodschappen als in de supermarkt, maar dan voor de laagste prijs.

In september 2015 startte Picnic in Amersfoort met vier bestelauto’s. Sindsdien rijden er meer dan 1.000 auto’s rond in zo’n 120 Nederlandse steden. Met honderdduizenden klanten en een maandelijkse uitbreiding naar nieuwe steden werd Picnic in 2019 uitgeroepen tot het snelst groeiende bedrijf van Nederland.

Het idee achter Picnic

Boodschappen doen hoort bij het leven, maar er zijn leukere dingen om te doen. Toch zijn we vaak in de supermarkt en doen we steeds meer zelf. We vullen het karretje, selecteren de mooiste groenten met de beste datum. We scannen, wegen fruit, dragen tassen en wachten in de rij voor de kassa.

Picnic denkt dat het anders kan: sneller, makkelijker en goedkoper. Het idee is simpel. Wij zorgen voor de boodschappen, zodat jij meer tijd overhoudt voor leukere dingen. Bij Picnic kun je binnen een paar minuten al je boodschappen bestellen. Dus wc-papier, frisdrank, chips en ijs, maar ook biologische eieren, malse biefstuk en verse groenten.

En dat alles voor de laagste prijs en gratis thuisbezorging. Hoe is dat mogelijk? Alles gaat direct naar u toe, dus zonder dure winkels op dure locaties. U bestelt gewoon op uw telefoon en wij bezorgen al uw boodschappen voor de laagste prijs, gratis aan huis. Elke dag staan wij op vaste tijden bij u in de straat, net als de melkboer vroeger.

Ook bezorgen we niet kriskras door de stad, maar rijden we elke dag volgens een slimme route door de straten. Zo nemen we de boodschappen voor de hele buurt in één keer mee, houden we de bezorging gratis en besparen we een hoop ritjes naar de supermarkt.

Altijd vers, geen verspilling

Brood, groenten en fruit laten we niet een paar dagen in de supermarkt liggen. Alles gaat rechtstreeks van de boer of bakker naar uw bord. Daarom krijgt u altijd een versgarantie op onze verse producten. Bijkomend voordeel is dat we geen voedsel verspillen. Als de Picnic-kassa om 22.00 uur sluit, weet bakker Klaas Fuite precies hoeveel broden hij nog moet bakken voor de volgende dag. Zo hoeven we nooit iets weg te gooien. Zo dragen we allemaal ons steentje bij aan het milieu en houden we de prijzen laag.

Duurzame levering van levensmiddelen

Bij Picnic vinden we het milieu erg belangrijk. Daarom bezorgen we uw boodschappen in 100% elektrische wagens. Ze zijn milieuvriendelijk en maken geen lawaai. Dat is wel zo prettig. Onze auto’s zijn ook kleiner dan normale auto’s, dus ze staan niet in de weg.

Open vacatures

Staat de vacature die je zoekt niet tussen de lijst?

bunq

Data Science Intern – Transaction Monitoring

Picnic logo

Data Analyst

Waarom kiezen voor deBetaStudent?

Studentenpool
0 +
Partners
0 +
Connecties
0 +

Aankomende evenementen

eden mccallum

Event: Crack-a-Case (AMS)

achmea

Inhousedag Achmea