Roland Berger

Roland Berger is het enige strategie-adviesbureau van Europese oorsprong met een sterke internationale aanwezigheid. In Europa behoort de firma tot de top 3 van strategieadviseurs  en wereldwijd tot de top 5. Gedreven door onze waarden van ondernemersgeest,  uitmuntendheid en empathie zijn wij ervan overtuigd dat het bedrijfsleven en de samenleving  behoefte hebben aan een nieuw, duurzaam paradigma dat zich richt op de hele waarde creatie cyclus.

Het meest ondernemende strategiehuis

Roland Berger helpt ondernemers de economie van de 21e eeuw vorm te geven. Wij  ondersteunen onze klanten bij het realiseren van snelle en stabiele groei, betere marges en  een grotere ondernemingswaarde. Wij zijn zelf ondernemers en begrijpen onze klanten. Wij  maken hun uitdagingen tot de onze en leveren altijd een implementeerbaar resultaat. Dat zie  je terug in onze waarden: ondernemerschap, empathie en excellentie. Daarmee creëren we  waarde op een duurzame en meetbare wijze. 

Onze mensen

Ondernemerschap is een attitude. Goede management consultants zijn meer dan slimme  analisten en strategen. Zij overtuigen op inhoud, creativiteit en persoonlijkheid. De  ervaringsachtergronden bij Roland Berger zijn divers en de cultuur van het Nederlandse  kantoor staat bekend als jong, energiek, collegiaal, ondernemend, professioneel en scherp.

De kandidaat

Roland Berger zoekt academici met sterke analytische vaardigheden, affiniteit met strategie consulting en een klik met ons kantoor. Je hebt brede interesses en houdt ervan om nieuwe  uitdagingen aan te gaan. Je hebt een ondernemersmentaliteit en indrukwekkende extra curriculaire activiteiten die dit aantonen. Klaar om je handen uit de mouwen te steken om ons  kantoor in Amsterdam verder te laten groeien? Dan zien wij je sollicitatie graag langskomen!

Open vacatures

Staat de vacature die je zoekt niet tussen de lijst?

unnamed

Corporate Traineeship Technology & Operations

tt_data_consultancy_logo

Data Consultant

Waarom kiezen voor deBetaStudent?

Studentenpool
0 +
Partners
0 +
Connecties
0 +

Aankomende evenementen

eden mccallum

Event: Crack-a-Case (AMS)

achmea

Inhousedag Achmea