&Samhoud

&samhoud consultancy is een visiegedreven adviesbureau dat leiders in organisaties helpt met het oplossen van strategische vraagstukken. Dit doen wij door ervaring en diepgaande kennis over de business en gedrag te combineren. Onze filosofie is dat bij het oplossen van strategische uitdagingen, processen, organisatie-inrichting en het gedrag van mensen onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden.

Wij werken vanuit ons hoger doel Together We Build A Brighter Future. Vanuit deze gedachte helpen wij onze klanten om echte doorbraken te realiseren: businessdoelen bereiken, visie en strategie ontwikkelen, doorleven en implementeren, gedrag blijvend veranderen. Daarbij maken we gebruik van onze jarenlange expertise op het gebied van veranderprocessen. Die combineren we met creativiteit en innovatie. Samen met de klant bekijken we welke aanpak het best past bij de huidige en gewenste organisatie en bij het vraagstuk dat we met elkaar gaan oplossen en implementeren.

De kracht van de manier waarop we werken is de combinatie van gedegen analyse, een ongewone aanpak en intuïtie. Het is een sterke balans tussen specialistische kennis op het gebied van change en enorme creativiteit in de uitvoering.

Wij hebben jaarlijks (meewerk-)stageplaatsen beschikbaar voor Master studenten. Wil je meer hierover weten? Bekijk dan onze website Werken bij ons – &samhoud | consultancy (samhoudconsultancy.com) of neem contact met ons op (recruitment@samhoud.com of 030 2348604). Contactpersoon: Else van Harten

&Samhoud's open vacatures

Staat de vacature die je zoekt niet tussen de lijst?

Onderzoeksstagiair Data Science

Waarom kiezen voor deBetaStudent?

0 +
Studenten
0 +
Partners
0
Connecties

Aankomende evenementen

Business Course

Koffie met een bestuurslid