Semmtech

Semmtech

Wij bieden behendigheid aan hen die de wereld vormgeven. 

Semmtech levert informatieadvies en een eigen SaaS/PaaS-oplossing, gebaseerd op semantische technologie voor Linked Data, om onze klanten te ondersteunen bij het delen van hun gegevens, intern en met hun partners.

Eigenaars van activa, ingenieurs, aannemers of productleveranciers werken nooit geïsoleerd en elk project is op de een of andere manier verschillend op het vlak van klanten, leveranciers, partners en proces. Wij helpen het informatiebeheer van onze klanten te standaardiseren en stellen hen in staat efficiënter, effectiever en schaalbaarder te werken. Van strategische en tactische ontwerpbeslissingen tot operationele ondersteuning, wij zorgen ervoor dat onze klanten slagen.

Wat maakt ons uniek?

Wij zien bedrijfsprocessen, informatie en software als een samenhangend geheel. En we begrijpen de verschillen tussen uitdagingen voor projectmanagers en engineers, voor management, en die voor datamodelleurs en informatiemanagers. Wij verbeteren bedrijfsprocessen met praktische softwaretools en -diensten, en maken informatiebeheer eenvoudiger en goedkoper.

  • Koploper in Linked Data en semantische technologie
  • Uniek aanbod van gegevensplatforms (Laces)
  • Strategisch gepositioneerd bij grote en multinationale klanten

Ons aanbod

Modelmatige systeemontwikkeling (SEm)

  • Standaardiseren van de manier van werken van onze klanten door een unieke combinatie van modelgebaseerde systems engineering praktijken en implementatie en configuratie van low-code / no-code applicaties.

IT & Data strategie

  • Ondersteun de ambities van onze klanten op het gebied van informatiemanagement (waarom), het gewenste interactiemodel met klanten en partners (hoe), en de technologieën, processen en capaciteiten die nodig zijn om die visie te verwezenlijken (wat).

Adviezen over Linked Data

  • Help onze klanten bij de transformatie tot datagedreven bedrijven, door hun gegevens te koppelen en te optimaliseren met behulp van Object Type Libraries (OTL), Specifications Libraries (SPL) en Blueprint Libraries (BPL).

Linked Data-oplossingen

  • Ons eigen SaaS-platform LacesHub en toepassingen kunnen helpen bij het vastleggen, delen en toepassen van gekoppelde gegevens binnen de afdelingen van onze klanten – door de silo’s af te breken – en bij het delen met partners en klanten.

Carrières

Wij zijn altijd op zoek naar knappe koppen om onze Consultancy praktijk of ons Development team te versterken. Neem contact met ons op via jobs@semmtech.nl als je op zoek bent naar een stage, een positie als junior- of gevestigde consultant, of meer wilt weten over onze vacatures voor ontwikkelaars.

Semmtech's open vacatures

Staat de vacature die je zoekt niet tussen de lijst?

Waarom kiezen voor deBetaStudent?

0 +
Studenten
0 +
Partners
0
Connecties

Aankomende evenementen

Business Course

Koffie met een bestuurslid