Supply Value

WE MAKE STRATEGY WORK

Supply Value is een toonaangevend consultancybureau op het gebied van Digitalisering, Inkoop en Supply Chain & Operations. Niet alleen voor het leveren van advies, maar ook het waarmaken en implementeren hiervan. Supply Value gelooft dat resultaten die door individu onhaalbaar zijn, overtroffen worden wanneer je samenwerkt. Ieder vanuit zijn eigen kracht, gefocust op een gemeenschappelijk doel. Mede hierdoor zijn volgens FD Gazellen één van Nederlands snelst groeiende organisaties en mogen wij ons ook een B-Corp gecertificeerde organisatie noemen, omdat wij waarde hechten aan duurzaamheid.

OPDRACHTEN

Wij voeren opdrachten uit bij de top 500 organisaties in West-Europa in zowel de publieke als private sector. Deze opdrachten kunnen zowel individueel als in teamverband zijn. Hierbij kun je denken aan:

Het uitvoeren van een inkoopanalyse, het opstellen van inkoopbeleid, het begeleiden van de implementatie van nieuwe systemen, het leiden van een besparingsoperatie, het optimaliseren van processen of het maken van een make-or-buy analyse.

Open vacatures

Staat de vacature die je zoekt niet tussen de lijst?

delta fiber

Data Analist

2560px-Milliman_logo.svg_-300x61

Starter Actuarial and Financial Risk Consultant

Waarom kiezen voor deBetaStudent?

0 +
Studentenpool
0 +
Partners
0 +
Connecties

Aankomende evenementen

Tony’s Chocolonely Business Course Paris BCG

business course the hub roland berger

Business Course The Hub 2023 Roland Berger