Vlammrs

Vlammrs

Vlammrs is de jonge, data nieuwsgierige, dochter binnen ORMIT Group. Met een mix van senior data expertise en Young Data Professionals helpen wij bedrijven met het ontdekken welke waarde data voor de organisatie kan hebben. Vervolgens begeleiden wij ze op technisch vlak en op soft-skills ze om deze waarde te realiseren. Daarnaast voorzien wij in jouw resource behoefte. Heb je Young Data Professionals nodig die op projectbasis ingezet kunnen worden? Wij hebben ze voor je! Ze staan te popelen om met een ontwikkelgerichte, frisse blik en hun positieve energie invulling te geven aan bijvoorbeeld business transformaties. Daarvoor lopen ze graag het vuur uit hun sloffen!

Datakennis + softskills

De doelstelling van Vlammrs is enthousiaste jongelingen een unieke kans bieden om de basis te leggen voor een succesvolle carriëre als data science professional. Het datagedreven werken biedt nieuwe kansen, maar vergt ook een ander werkwijze, mindset en kennis. Bij het succesvol laten slagen van dataprojecten gaat het dan ook niet alleen om data- en analytics-kennis. Ook de juiste set aan softskills is essentieel. Die combinatie bieden wij. Vlammrs onderscheidt zich sterk door de dubbele begeleiding die onze talenten krijgen. Ze krijgen niet alleen de technische ondersteuning vanuit ORTEC, maar juist ook de personal leadership en soft-skill-begeleiding waar ORMIT jarenlange ervaring mee heeft.

Great Place to Work

Binnen onze cultuur draait het om presteren, plezier hebben en leren on the job, waarbij de klant centraal staat. Een cultuur, waarbij eerlijkheid, transparantie, respect belangrijke normen zijn. Veel lol maken en lachen, samen grenzen verleggen om het verschil te maken. Dat maakt ons een Great Place to Work. Kom je het ook ervaren?

Open vacatures

Staat de vacature die je zoekt niet tussen de lijst?

sirm

Consultant SiRM

bunq

Data Science Intern – Transaction Monitoring

Waarom kiezen voor deBetaStudent?

Studentenpool
0 +
Partners
0 +
Connecties
0 +

Aankomende evenementen

eden mccallum

Event: Crack-a-Case (AMS)

achmea

Inhousedag Achmea