Diensten

deBetaStudent levert diensten in de vorm exposure en detachering aan bedrijven. Ons uitgangspunt is om onze partners onder de aandacht te brengen bij studenten. Dit doen we door het promoten van vacatures en evenementen op onze website en social media kanalen. Daarnaast sturen wij directe mails naar studenten uit onze pool van 600+ studenten.

Bent u benieuwd wat deBetaStudent voor uw bedrijf kan betekenen? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!

Waarom kiezen voor deBetaStudent?

0 +
Studentenpool
0 +
Partners
0 +
Connecties

Waarom kiezen voor deBetaStudent?

Groot bereik

Onze website heeft hoge rankings op google doordat wij veel aandacht besteden aan SEO. Hierdoor komen de vacatures sneller bij studenten terecht! Daarnaast hebben wij 2500+ volgers op instagram en 5000 connecties op LinkedIn

Focus op specifieke doelgroep

Alle studenten uit onze pool hebben een STEM achtergrond. Het grootste deel van onze pool bestaat uit econometrie en engineering studenten die zich in de eindfase van hun studie bevinden!

Gericht advies en actieve recruitment

Wij geven ook op basis van de vacatures van een bedrijf een advies over welke vacatures effectief zijn binnen onze pool. Daarnaast staan wij actief in contact met onze studenten en proberen wij ze naar de juiste vacatures door te sturen!

Lage recruitment kosten

Wij combineren de unieke kwaliteiten van studieverenigingen, platformen en recruitment kantoren in een unieke mix om zo het beste resultaat voor een lage prijs te behalen!

Statistieken

Wij zijn actief bezig met het meten van de resultaten van onze performance. Wij kunnen de statistieken van onze website, social media kanalen en mailings laten zien na afloop van onze samenwerking. Dit zorgt voor transparantie en vertrouwen.

Wordt partner van deBetaStudent

Wordt ook partner van deBetaStudent en ontdek de mogelijkheden.

Onze laatste vacatures

Staat de vacature die je zoekt hier niet tussen?