Detachering

Binnen onze detacheringtak zorgen wij ervoor dat jij een geschikte werkstudent krijgt die snel aan de slag kan. Weet je nog niet goed wat je eigenlijk nodig hebt? Dan kijken we samen naar je behoeftes en verzorgen we vervolgens jouw werkstudent op maat.

Waarom kiezen voor deBetaStudent?

0 +
Studentenpool
0 +
Partners
0 +
Connecties

Hoe gaan we te werk?

1. Maak een afspraak
Vul ons contact form in. Dan nemen wij contact met je op om te kijken hoe wij uw bedrijf kunnen helpen.
2. Analyse

Na de afspraak analyseren wij wat voor type werkstudent het best bij uw organisatie past.

3. Wij gaan opzoek naar de juiste match
In overleg met u gaan we opzoek naar de ideale kandidaat voor uw bedrijf. Door middel van onze studentenpool en ons netwerk leveren wij een selectie van profielen aan voor een sollicitatiegesprek.
4. De werkstudent kan aan de slag

Als de sollicitatie van beide kanten goed verlopen is, kan de
werkstudent aan de slag. Wij zorgen dat de werkstudent een contract krijgt en uitbetaald wordt. Uw bedrijf hoeft verder niks te regelen.

Onze studenten beschikken over
skills binnen de vakgebieden

Data science

Ieder bedrijf verzamelt op een manier data. De data scientist kan voor u data structuren, analyseren en visualiseren.

Front end

Een front end developer werkt aan de voorkant van uw website applicatie of programma om zo de ervaring van de gebruiker te optimaliseren.

Backend

Een back-end developer werkt aan de achterkant van uw website zoals de server de database en de applicatie. De developer werkt met bijvoorbeeld met Python, JavaScript en Java.

Let's Connect

Contact informatie

Bent u opzoek naar versterking binnen uw organisatie voor een betaalbare prijs? Wij leveren werkstudenten aan bedrijven waardoor wij alle kosten van het vinden van een werknemer bij uw wegnemen. deBetaStudent heeft een grote pool aan studenten met een WO bèta-achtergrond. De diversiteit en reikwijdte van de pool zijn groot: van een student Werktuigbouwkunde van de TU Delft tot aan een Econometrist uit Groningen, veel studenten weten ons te vinden. Na een goede kennismaking met uw organisatie kiezen wij de studenten met de juiste ervaring en vaardigheden.

Meer weten over wat een werkstudent voor uw organisatie kan betekenen? Maak een afspraak door het contact form in te vullen