Exposure

deBetaStudent helpt zijn partners door middel van diensten in exposure en detachering. Via de Exposure-service bieden we bedrijven de kans om hun zichtbaarheid te vergroten en hun boodschap gericht bij de juiste doelgroep te bezorgen. Dit doen we door gebruik te maken van verschillende kanalen, waaronder onze website, social media kanalen zoals Instagram en LinkedIn, onze direct mailings en onze matching activiteiten.

Waarom kiezen voor deBetaStudent

Studentenpool
0 +
Partners
0 +
Connecties
0 +

1. Onze website

Ons platform speelt een centrale rol binnen onze community. Het biedt studenten toegang tot informatie over onze partners en hun activiteiten, en stelt hen in staat om te zoeken naar interessante vacatures. Daarnaast biedt ons platform bedrijven de mogelijkheid om hun profiel en vacatures te promoten, waardoor ze in contact kunnen komen met geschikte kandidaten. Wij streven er dagelijks naar om ons platform op technisch vlak en qua content te verbeteren, zodat we onze gebruikers de best mogelijke ervaring kunnen bieden.

Bedrijfsprofiel

Als partner creëren wij een bedrijfsprofiel op maat. Dit profiel biedt informatie over het bedrijf, de werkcultuur en de beschikbare vacatures.

Vacatures

Op onze vacaturepagina worden vacatures weergegeven van onze partners. Deze pagina wordt het meest bezocht en vormt de basis van ons platform.

Events

Op onze events pagina promoten wij kosteloos elk event van onze partners, naast andere relevante events voor bètastudenten.

2. Studentenpool

Onze deBetaStudent-pool bestaande uit talentvolle bèta-studenten is ook belangrijk onderdeel van deBetaStudent community. Deze pool bestaat uit  studenten van verschillende universiteiten en hogescholen, die zich hebben ingeschreven bij deBetaStudent om hun carrièrekansen te vergroten. De studenten die deel uitmaken van onze pool hebben zich ingeschreven bij deBetaStudent en hun gegevens en interesses gedeeld met ons. We kunnen gerichte mailings sturen met daarin informatie die relevant is voor jouw organisatie.

3. Social media

Via onze social media kanalen, zoals Instagram, LinkedIn en Facebook, biedt deBetaStudent bedrijven ondersteuning bij het bereiken van de juiste doelgroep en het promoten van hun vacatures en bedrijfsprofiel. Bij deBetaStudent maken we – naast organische interactie – gebruik van paid advertising om het bereik van onze partners te vergroten en de juiste doelgroep te bereiken. Wij geloven dat het inzetten van advertenties een belangrijk onderdeel is van het vergroten van de zichtbaarheid van vacatures en bedrijfsprofielen, en daarom is het inbegrepen in onze prijs.

Instagram

Op onze Instagram promoten wij vacatures en events van onze partners door middel van posts op ons account. Ook via onze stories plaatsen wij vaak extra foto’s van vacatures of events.

LinkedIn

Ook via LinkedIn promoten wij zowel vacatures als events, afhankelijk van uw wens. Wij hebben op LinkedIn ruim 5.000 connecties en zijn constant bezig met het vergroten van ons netwerk.

Word partner van deBetaStudent

Word ook partner van deBetaStudent en ontdek de mogelijkheden.

Let's Connect

Contact informatie

Ben jij op zoek naar een (afstudeer)stage, werkstudentschap of een starterspositie? Dan ben je hier op het juiste adres! deBetaStudent biedt studenten met een technische achtergrond veel verschillende vacatures. Ben jij er nog niet over uit wat het best bij jou past of zoek jij iets wat nog niet online staat? Vul dit contactformulier in, dan komen we snel bij jou terug.