Werkstudent Cyber Privacy & Digital Regulations

deloitte

Job overview

Als onderdeel van het team help je bij het creëren van enterprise scale-oplossingen in een cloudomgeving terwijl je code van hoge kwaliteit schrijft. At Deloitte.

What impact will you make?

Een werkstudentschap biedt de unieke kans om te beleven hoe het is om als Privacy & Digital Regulations Consultant te werken tijdens je studententijd. Je helpt mee als een volwaardig lid van het team en ontwikkelt jezelf op het gebied van privacy en de bescherming van data. De werkzaamheden die je uitvoert zijn zeer gevarieerd en er is genoeg ruimte om te leren. We bieden je een stimulerende omgeving, waar je optimaal kan profiteren van de kennis en ervaring van je collega’s.

How do you do this?
  • ondersteun het Cyber Privacy & Digital Regulations team met project management, het verbeteren van interne processen, het ontwikkelen van proposities en het assisteren van het organiseren van evenementen;
  • assisteer bij externe projecten voor klanten, bijvoorbeeld door het voorbereiden van presentaties en het controleren van rapporten;
  • werk samen met collega’s met verschillende achtergronden binnen de stimulerende omgeving van Deloitte’s Cyber Privacy & Digital Regulations team en profiteer van hun kennis en expertise;
  • krijg alle ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen door de gevarieerde verantwoordelijkheden en leg een goede basis voor een succesvolle carrière in privacy en de bescherming van data.

What’s in it for you?
Be the true you

Natuurlijk heb jij een passie voor privacy en de opkomende Digital Regulations uit Europe Fit for a Digital Age, technologie en innovatie, ben je kritisch en resultaat gericht. But most importantly, be the true you. The one and only you. With your personal strengths, view of the world and unique personality. Verder als Werkstudent Cyber Privacy:

  • zit je in het laatste jaar van je Masteropleiding. Dit kan zowel een juridische als een technische opleiding zijn, zoals (maar niet beperkt tot): IP/IT recht, Informatie recht, Computer Science, Informatiekunde, of een andere gerelateerde discipline;
  • ben je minimaal 3 dagen per week beschikbaar voor minstens 6 maanden;
  • heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, verbaal en schriftelijk;
  • heb je de ambitie om je verder te ontwikkelen en om na je opleiding te beginnen als consultant bij Deloitte;
  • ben je beschikbaar per februari 2024.

(W)here

Je werkt samen met zo’n 50 toegewijde en enthousiaste collega’s binnen het team Cyber Privacy, Digital Ethics en Digital Responsibility dat onderdeel is van Deloitte Risk Advisory. Ons team adviseert organisaties over het verwerken van persoonsgegevens op verantwoordelijke wijze. Tegelijkertijd adviseren we ze over de mogelijkheden die deze data hun organisatie biedt en hoe daarbij rekening te houden met interne belangen, wettelijke vereisten en de publieke opinie. We zijn een hecht en divers team dat gelooft in het belang om jezelf continu te blijven ontwikkelen en elkaar daarbij te ondersteunen. Daarom hechten we veel waarde aan verbonden blijven en persoonlijke groei.

At Deloitte we work hybrid. This means that we combine working at the office, at the client, and at home.

Connect your future to Deloitte

We are curious to know more about you. To learn what makes you exceptional. Because at Deloitte, we believe that our mutual differences add value to our client’s needs. Please introduce yourself and apply for this great opportunity.

Not sure if this vacancy is right for you? Please contact the recruiter below.

Rkia Cherradi, rcherradi@deloitte.nl

Other vacancies on deBetaStudent

Is the job you’re looking for not listed here?

picnic

Category Manager

picnic

Data Analyst

Why choose deBetaStudent?

Students
0 +
Partners
0 +
Connections
0 +

Become a partner of deBetaStudent

Also become a partner of deBetaStudent and discover the possibilities.

Op de hoogte blijven van meer van dit soort vacatures? Meld je aan voor de studentenpool

Want to stay up to date on more jobs like this? Sign up for the student pool