Scriptiestage IT Audit – Technology risk

N/A
n.v.t
At EY, we are committed to building a better working world. Our advice and high-quality services help build trust in global capital markets and economies. We develop outstanding leaders
Netherlands

EY is een wereldwijde speler actief op het gebied van (Tech) Consultancy, Assurance, Tax, Transactions. Met onze expertise, systemen en financiële diensten dragen we bij aan een betere werkomgeving. Dat begint met een cultuur waarin je training, kansen en creatieve vrijheid krijgt om jezelf en EY continu te verbeteren. Van kleine bedrijven tot ‘s werelds bekendste merken, onze klanten rekenen op betrouwbare financiële overzichten. Binnen Assurance speel je een belangrijke rol in het creëren van vertrouwen. Je analyseert de gegevens achter de bedrijfsactiviteiten van onze klanten, zodat zij, hun investeerders en hun toezichthouders een duidelijk beeld hebben van hoe ze presteren. Dit is essentieel voor van het goed functioneren van de maatschappij en de financiële markten.

Bij EY Technology Risk vinden wij ons vak het mooiste dat er is. Met alle nieuwe technologische ontwikkelingen is ons vakgebied continu in beweging. Doordat bedrijven IT-systemen steeds breder inzetten, is ons werkveld heel dynamisch. Naast Amsterdam staat deze positie ook in Rotterdam, Eindhoven, Den Haag, Utrecht, Zwolle, Groningen en Hengelo open.

Wat je bij ons kunt verwachten – een verrijkende ervaring waarvan je een leven lang profiteert

Voor het uitvoeren van onderzoek in een snel veranderend vakgebied, zoeken wij ambitieuze stagiairs met een focus op het snijvlak van IT en Business. Als scriptiestagiair(e) verricht je zelfstandig onderzoek vanuit ons kantoor, waarbij het onderwerp van de opdracht in onderling overleg wordt vastgesteld. EY zal jou een begeleider en mentor toewijzen die je ondersteunen bij het formuleren van de probleemstelling bij de start van je scriptie, maar zeker ook (academische) begeleiding geven gedurende je stage. Daarnaast helpt hij/zij je wanneer je praktische vragen hebt en zorgt ervoor dat je, indien gewenst, een aantal dagen kunt meelopen in de praktijk. Ook als stagiair heb je een focus op zowel de business-, als de IT- en financekant van grote organisaties. Je zult je kennis van deze drie vakgebieden in snel tempo uitbreiden en de steeds belangrijkere vertaalslag tussen IT en de Business gaan maken. Een afstudeerstage biedt jou de gelegenheid om tijdens het afstuderen een waardevolle en relevante ervaring op te doen.

Wat je meebrengt – vaardigheden waarmee je de toekomst vorm geef

  • Je bent aan het einde bent van je opleiding Bedrijfskunde, Finance, Business Information Management (of –Systems), HBO-ICT, Business IT & Management, Accountancy of een soortgelijke studie én affiniteit hebt met IT.
  • Je beschikt over een kritische mindset, oog voor detail en verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Jij bent iemand die zich prettig voelt in een internationale omgeving waarbij samenwerken, helder communiceren, financiële kennis, flexibiliteit en creativiteit vooropstaan.
  • Het is een pré als je ervaring en/of affiniteit hebt onderwerpen zoals proces analyses, statistische analyses, data mining, data visualisatie, process mining, business intelligence en analytics tools.
  • Uitstekende Nederlandse en Engelse taalvaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.


Wat wij je bieden – een inspirerende werkomgeving

Wij bieden een inspirerende werkomgeving, waar collegialiteit en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Aanvullend daarop:

  • Ontdek je de mogelijkheden voor snelle professionele en persoonlijke ontwikkeling
  • Maak je een optimale carrière start welke bestaat uit uitdagende projecten, verantwoordelijkheden, het leren van ervaren collega’s, een uitgebreid netwerk en het volgen van verschillende workshops
  • Ontvang je een mooie stagevergoeding conform aan het aantal dagen dat je stage loopt.
  • Werk je aan interessante opdrachten met een sterk innovatief karakter bij een gevarieerde en uitdagende groep klanten

Word onderdeel van ons highest performing team!

Heb je vragen, neem dan contact op met Odette Dams via +31(0)6 55442483 of via email odette.dams@nl.ey.com.

The exceptional EY experience. It’s yours to build.

Other vacancies on deBetaStudent

Is the job you’re looking for not listed here?

Why choose deBetaStudent?

0 +
Students
0 +
Partners
0 +
Connections

Become a partner of deBetaStudent

Also become a partner of deBetaStudent and discover the possibilities.