Data Traineeship

Job overview

Altijd al iets met data gehad? Doe er dan wat mee. Schrijf je in voor hét Data Traineeship waar jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat. In dit traineeship van 26 maanden volg je 20+ technische en soft skill trainingen en krijgt je persoonlijke ontwikkeling een boost. In verschillende rollen bij meerdere organisaties ga jij als trainee helpen de oplossingen van hun datateam te laten aansluiten op de behoefte van de business.

What’s in it for you?

Een killer combinatie tussen data en people skills

Ontdek jouw data ding

Ontdek welke rol jij wilt spelen in het data universum (en bij wie je dat het liefst zou doen). Door te doen en te leren. En natuurlijk met onze hulp.

Persoonlijke coach

Je coach vanuit Vlammrs laat je tijdens het data traineeship in de spreekwoordelijke spiegel kijken en helpt jouw ambities en behoeftes te matchen met de projecten die je gaat uitvoeren. Inhoudelijke uitdagingen? Senior experts staan voor je klaar! 

Let’s talk money

Naast het ontwikkelprogramma van zo’n € 45.000,-  ontvang je als data trainee een startsalaris tussen € 3.065,- en € 3.685,- bruto per maand en andere arbeidsvoorwaarden zoals €50,- netto maandelijkse vergoedingen en verschillende mobiliteitsopties. Denk aan een NS-businesscard of een leaseauto.

Geef je skills een boost

Maak je klaar om verrast en geïnspireerd te worden met 20+ trainingsdagen rond data en people skills. Waar je leert hoe data écht te vertalen naar business realiteit.

Land in je data droomjob

Is er leven na het data traineeship? Absoluut! Na 26 maanden heb jij zoveel kennis, ervaring en een netwerk opgebouwd dat de data-wereld aan jouw voeten ligt.

And don’t forget the fun part!

Als Vlammr hoor je bij een hechte groep trainees met wie je vriendschappen bouwt voor het leven. Samen doorlopen jullie het data traineeship én genieten jullie van borrels, ski-uitjes, zeilweekenden en nog veel meer.

Talk Data to me
 • Je hebt maximaal drie jaar ervaring
  Je hebt maximaal drie jaar werkervaring in een datafunctie of een andere baan die je vuur voor het werken met data heeft aangewakkerd.
 • Je wilt alles weten van data tools
  Excel heeft geen geheimen voor je en ook termen als Python, Power BI of SQL klinken je bekend in de oren. Je wilt met tools je werk slimmer en efficiënter maken!
 • Je hebt een hbo of wo Bachelor of Master
  Je hebt een studie afgerond richting data (science), of met een groot data/analytics-component. Liefst heb je vanuit je studie ook soft skills ontwikkeld.
 • Je bent nieuwsgierig
  Je wilt over bijna alles zoveel mogelijk weten. En graag alles (of heel veel) kunnen. Comfortzones, die zijn er toch om te doorbreken?
 • Je ziet razendsnel verbanden
  Door je analytische vermogen ben je in staat een grote hoeveelheid aan data te doorgronden en verbanden te leggen. Je maakt het begrijpelijk en bent leergierig.
 • Je bent de verbindende factor
  Je bent sociaal, legt makkelijk contact in een nieuwe omgeving en onderscheidt jezelf als verbinder tussen data teams en de business.
Ontwikkelen – hét codewoord

Check hieronder de verdeling tijdens jouw data traineeship

Other vacancies on deBetaStudent

Is the job you’re looking for not listed here?

picnic

Category Manager

picnic

Data Analyst

Why choose deBetaStudent?

Students
0 +
Partners
0 +
Connections
0 +

Become a partner of deBetaStudent

Also become a partner of deBetaStudent and discover the possibilities.

Op de hoogte blijven van meer van dit soort vacatures? Meld je aan voor de studentenpool

Want to stay up to date on more jobs like this? Sign up for the student pool