Business and IT Transformation Inhousedag

09-04-2024
to 09-04-2024
Amsterdam

Heb jij altijd al willen weten hoe bedrijven Business en IT samenbrengen? Heb je affiniteit met het optimaliseren van logistieke, financiële of commerciële bedrijfsprocessen, of lijkt het je interessant om te zien wat business transformatie inhoudt? Schrijf je dan in voor de Business and IT Transformation inhousedag bij Deloitte!

Loop een dag met ons mee

Deze inhousedag staat in het teken van kennismaken met het werkende leven van een consultant van Deloitte. Onze consultants zullen je vertellen over de verschillende projecten die zij hebben gedaan en je meenemen in de dagelijkse uitdagingen die ze daarin tegenkomen. Ook ga je zelf aan de slag met een business case die gebaseerd is op onze ervaringen bij een klant. Aan het einde van de middag leer je op een informele manier onze consultants kennen tijdens de borrel. Deze inhousedag hebben we speciaal opgezet voor studenten die interesse hebben in IT en bedrijfsprocessen. De inhousedag wordt georganiseerd door de SAP offering, één van de afdelingen binnen Deloitte Consulting die zich bezighoudt met het analyseren van bedrijfsprocessen en het adviseren over en implementeren van ERP-systemen en dataoplossingen.

Wat kun je verwachten?

Vrijdag 1 maart 2024 – Deloitte Amsterdam, The Edge
12.30-13:00 uur: inloop
13:00-14:00 uur: start team presentaties
14.00-17:00 uur: interactieve groepscase
17:00-18:00 uur: afsluiting, start borrel met nog meer collega’s

Master studenten, grijp deze kans!

Het event is voornamelijk voor studenten die net aan hun master beginnen of in de afrondende fase zitten van hun master. Daarbij is het ook geschikt voor starters met ongeveer 0 – 2 jaar werkervaring. Het is van belang dat je affiniteit met IT hebt en het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Je studieachtergrond mag breed zijn, zolang de affiniteit aanwezig is.

Aanmeldprocedure

Inschrijven kan tot en met maandag 19 februari 2024 tot 00:00.

Waar word je verwacht?

Gustav Mahlerlaan 2970 1081LA, Amsterdam