M&A Business Course

15-05-2024
to 17-05-2024
Amsterdam

Ben jij klaar voor een uitdaging en ga je met ons mee naar Leuven?

Uniek traject, unieke plek

Wil jij ontdekken hoe het is om als M&A Consultant aan de slag te gaan? Ben jij benieuwd naar de sfeer en cultuur binnen ons team? Meld je dan nu aan voor onze M&A Business Course! De Business Course biedt jou de kans inhoudelijke en persoonlijke uitdagingen aan te gaan binnen de financiële wereld van Deloitte. Ontdek door middel van een grote case, verspreid over 3 dagen, hoe het is om in teamverband bij onze organisatie te werken.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de M&A Business Course in Leuven ga je alle aspecten rondom een overname zien en ervaren. Daarnaast is het mogelijk om Deloitte professionals op een informele manier te leren kennen, want naast het harde werken is er ook tijd voor leuke activiteiten. Uiteraard is de Business Course geheel op kosten van Deloitte! Belangrijke data om alvast in je agenda te noteren zijn als volgt:

  • Je bent beschikbaar van 15 tot en met 17 mei voor de Business Course;
  • Je bent beschikbaar op de volgende dagen voor de selectieprocedure: 20, 21 of 22 februari;
  • Je bent beschikbaar op donderdag 25 april voor de Kick-Off.

De gesprekken en de Kick-Off vinden plaats op kantoor Amsterdam, The Edge.

Studenten, grijp deze kans!

Ben jij klaar voor de uitdaging en voldoe je aan de volgende eisen?

  • Je zit in de laatste fase van jouw master Finance, Business Economics of een andere studie met financiële affiniteit (studie afgerond vóór september 2024);
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
Waar word je verwacht?

Gustav Mahlerlaan 2970 1081LA, Amsterdam

Aanmeldprocedure

Meld je dan nu aan! Je wordt gevraagd om binnen 5 werkdagen een online assessment te maken (uiterlijke deadline voor het afronden van het assessment is vrijdag 16 februari om 12:00 uur). Wanneer je deze succesvol hebt afgerond word je uitgenodigd voor de selectiedagen. Na de selectiedagen hoor jij of je mee mag op de Business Course en zal jouw uitdaging beginnen!

De inschrijvingen voor de Business Course zijn geopend vanaf nu tot en met 14 februari 17:00 uur.