SiRM Inhousedag

18-04-2024
to 18-04-2024
Utrecht

Wil je ervaren hoe het is om te werken als consultant aan actuele thema’s in de gezondheidszorg? Wil je weten hoe we met een sterk analytische insteek én diepgaande kennis van de zorg tot adviezen met echte impact komen? Ben je benieuwd hoe jij een bijdrage kan leveren aan betere zorg die toegankelijk en betaalbaar blijft voor iedereen?

Schrijf je dan in voor onze Inhousedag op donderdag 18 april. We ontmoeten je graag!

Case ‘Gezamenlijke spoed: optimaliseren van HAP samenwerkingen’

Tijdens de Inhousedag werk je aan een actueel vraagstuk in de gezondheidszorg in Nederland, de inrichting van de huisartsen spoedzorg. In kleine groepjes ga je aan de slag en doorloop je, onder begeleiding van onze consultants, alle stappen van een echt project bij SiRM.

We beginnen met desk research en dataverzameling. Je voert diverse (data)analyses uit die de basis vormen voor jullie advies. Daarnaast leer je hoe je kwalitatief onderzoek gebruikt om aanvullende kennis over een specifieke situatie op te halen en hoe je die vervolgens gebruikt om analyses te duiden en nuanceren. Je ziet hoe je de uitkomsten van onderzoek kan vertalen naar een advies met echte impact. Afsluitend presenteer je met je groep jullie advies.

Programma

14.30 uur Ontvangst SiRM in het WTC naast Utrecht CS

14.45 uur Korte introductie SiRM

15.00 uur Case ‘Gezamenlijke Spoed’

17.00 uur Borrel

Deelname en inschrijving

Er is tijdens de inhousedag plek voor maximaal 16 studenten. Zo is er voldoende ruimte voor iedereen om de case goed uit te werken en vragen te stellen.

Ben je geïnteresseerd en wil je deelnemen? Mail dan je cv met je cijferlijsten van VO en WO met behulp van onderstaande knop.
Heb je vragen? Bel of mail dan met Pam van der Meer via 06 42 07 22 22 of pam.vandermeer@sirm.nl.

We kijken ernaar uit van je te horen!