Maak kennis met het team

Al enige tijd geleden zijn drie nieuwe krachten bij deBetaStudent aan de slag gegaan. Lees hier over hun functies en leer het team achter deBetaStudent net wat beter kennen.

Folkert Post

Sinds begin juli wordt het team van deBetaStudent versterkt door Folkert Post. Als parttime director houdt Folkert zich onder andere bezig met acquisitie. Het fijne hieraan, volgens hem, is dat hij studenten en bedrijven kan samenbrengen. Daar heeft Folkert al enige ervaring mee dankzij zijn bestuursjaar bij zijn studievereniging. Toen studeerde Folkert technische bedrijfskunde (Industrial Engineering and Management) aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Tegenwoordig zit Folkert aan zo ongeveer de andere kant van Nederland gevestigd, in Delft. Hier studeert hij Engineering and Policy Analysis.

Folkert: “Bij deBetaStudent kan ik op een toegankelijke manier ondernemen met een gezellig team. Dat vind ik fijn.”

Ruben So

deBetaStudent is sinds begin juli nog een parttime director rijker. Ruben So is tegelijkertijd met Folkert Post bij deBetaStudent begonnen. Ruben onderhoudt deBetaStudent. Dit doet hij door zich, net zoals Folkert, bezig te houden met acquisitie en dagelijkse taken die deBetaStudent draaiende houden. Ook besteedt hij veel tijd aan projecten om de groei van het bedrijf te stimuleren. Dit laatste vindt Ruben het meest interessant. Hierdoor kan hij bijdragen aan de groei van deBestaStudent en ook zijn visie delen. Naast zijn werk bij deBetaStudent zit Ruben niet bepaald stil. Hij heeft nog een andere baan bij Rhythm. Bij Rhythm maakt Ruben modellen die ervoor dienen om de zorg te optimaliseren. Ruben heeft Econometrie en operationele research gestudeerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Na het afronden van deze studie is hij begonnen aan de studie Business Analytics. Wederom in Amsterdam aan de VU. Gelukkig houdt Ruben ook nog tijd over om leuke dingen te doen. Hij sport graag in de sportschool en speelt voetbal, maar hij houdt er ook van om af en toe lekker te relaxen met vrienden onder het genot van een lekker drankje.

Ruben: “Bij deBetastudent kan ik ondernemen. Het is werk en tegelijkertijd kan ik veel leren.”

Kariann Stoltz

Vanaf november schrijft Kariann Stoltz artikelen voor deBetaStudent. Wij hopen hierdoor een beter beeld te geven van wat wij jullie allemaal te bieden hebben. Naast het creëren van content houdt Kariann zich bezig met marketing en design op al onze verschillende sociale media. Kariann is geen typische bèta student. Integendeel. Zij studeert namelijk Journalistiek in Utrecht. Naast haar studie Journalistiek en werk bij deBetaStudent is Kariann teaching-assistant. Hiernaast houdt ze tijd over om ook nog leuke activiteiten met vrienden te ondernemen en om elke week op het hockeyveld heen en weer te rennen.

Kariann: “Ik ben totaal geen bèta, ik doe een ontzettende alfa studie. Maar dankzij mijn studie kan ik me wel in relevante onderwerpen verdiepen.”