Studenten Pool

Door je aan te melden voor onze studentenpool kunnen wij jou nog beter helpen in de zoektocht naar de ideale (bij)baan, stage of traineeship. Door je gegevens achter te laten kunnen wij bijvoorbeeld contact opnemen wanneer er een vacature online staat die aansluit op jouw interesses of studieachtergrond, en ontvang je extra mailings over vacatures en events.

Werkstudentschappen

Betaling

Een goed loon is iets wat voor ons allen belangrijk is. De lonen die we hebben zijn altijd marktcomform.

Ervaring

In deze tijden is relevante werkervaring nog belangrijker dan eerst. Onze werkstudentschappen zijn een goede toevoeging voor je CV!

Praktisch

Ben je alleen theoretisch bezig in jouw opleiding? Onze deeltijd werkstudentschappen zijn een goede manier op deze theorieën in het bedrijfsleven toe te passen!

Stages en Starter Vacatures

Mogelijkheden

We houden je up-to-date over unieke mogelijkheden, zodat jij de beste keuze maakt om je carrière een kickstart te geven. Met regelmatige updates zul je zeker geen goede mogelijkheden missen! Ook kan je een beetje extra inspiratie of mogelijkheid die je nog niet hebt gevonden vinden op onze website of Linkedin.

Pro-actief matchen

Met ons matchingsysteem, kunnen we specifieke vacatures en stages vinden dat voldoet aan jouw wensen. We benaderen je als we denken dat we een mogelijkheid hebben gevonden, die voldoet aan jouw ambities. Geen spam natuurlijk 😉 We benaderen je alleen over dingen waar we van denken dat jij er wat aan hebt.

Inspiratie

De mogelijkheden met jouw achtergrond zijn meer divers en breder dan jij waarschijnlijk denkt! We weten dat studenten met een bèta achtergrond verschillende problemen kunnen oplossen. Met ons brede aanbod aan vacatures en mogelijkheden zal je niet alleen vacatures zien die je al gewend bent te zien, maar ook vacatures waarvan je nog nooit hebt gehoord!

Aanmelden voor deBetaStudent Pool