Werkstudent

Ben jij momenteel op zoek naar een werkstudentschap die aansluit op jouw studierichting?

deBetaStudent biedt verschillende vacatures aan via onze partners. Of je nou op zoek bent naar een bijbaan binnen een klein of groot bedrijf, wij hebben meerdere vacatures online staan! Wil jij een IT werkstudent worden of ben jij opzoek naar een werkstudentschap binnen een andere sector?

Bekijk ons aanbod van werkstudentschappen bij onze vacatures of meld je aan voor onze pool om automatisch op  de hoogte te blijven van ons aanbod! 

Vind het juiste werkstudentschap

Waarom een werkstudentschap?

Als student wil jij geen simpele bijbaan. Jij bent op zoek naar een bijbaan als werkstudent, omdat je de kennis die je bij je studie hebt opgedaan wilt toepassen binnen het bedrijfsleven. Daarnaast ben je nieuwsgierig naar hoe het is om te werken bij een bedrijf binnen jouw studierichting! Echter, het vinden van een werkstudentschap wat bij jou past kan erg ingewikkeld zijn! 

Hoe ziet een werkstudentschap er uit?

Als werkstudent ga je meekijken met de dagelijkse taken van een bedrijf. Dit kan zich vertalen in het helpen bij het programmeren van programma’s tot het assisteren in sales. Jij als werkstudent wordt gezien als een leergierige en creatieve student die een verse blik heeft op het bedrijf. Een werkstudentschap heeft heel veel voordelen: je werkt 1-2 dagen per week, je hebt enorm veel groeimogelijkheden binnen het bedrijf en er valt ontzettend veel te leren. Daarnaast wordt je niet afgerekend op je fouten, omdat iedereen begrijpt dat je nog veel moet leren. Al deze aspecten maakt een werkstudent een positie waar veel studenten en organisaties naar op zoek zijn.

Hoe helpt deBetaStudent jou met het vinden van de juiste bijbaan? 

deBetaStudent kan je helpen met het vinden van vacatures voor werkstudenten doordat wij direct in contact staan met de recruiters van de bedrijven! Hierdoor kunnen wij jou rechtstreeks in contact brengen met de juiste persoon binnen het bedrijf. Zo helpen wij jou aan de juiste bijbaan zonder dat je voor een tiental aan verschillende werkstudentschappen hoeft te solliciteren. 

Daarnaast proberen wij een grote variatie aan werkstudentschappen via onze partners aan te bieden. Wij bieden diverse werkstudent vacatures aan van bedrijven die jij op eerste instantie misschien niet kent. 

Staat jouw ideale werkstudentschap nog niet op onze website? Meld je aan voor onze studentpool en blijf op de hoogte van al onze werkstudentschappen. 

Hoe kan deBetastudent helpen?

Het probleem is vaak dat  werkstudentschappen erg gewild zijn en dat het moeilijk is om een bijbaan te vinden bij een bedrijf wat jij leuk vindt. Binnen grote bedrijven zul je merken dat je te maken hebt met veel concurrentie en dat er veel studenten solliciteren voor hetzelfde werkstudentschap. Daarnaast is het moeilijk om een werkstudentschap vacature te vinden bij een kleiner bedrijf. Er is vaak weinig informatie te vinden over het werkstudentschap en je weet niet wat je moet verwachten. Ook is het moeilijk om überhaupt zulke bedrijven te vinden. 

deBetaStudent probeert je hierbij een handje te helpen. Wij bieden via onze partners werkstudentschappen aan binnen grote en kleine organisaties. Dus of jij nou zoek bent naar een werkstudentschap in Amsterdam, Rotterdam of in een andere stad: deBetaStudent probeert je hiermee te helpen!